Drukkerij Höfte; veelzijdig in familiedrukwerk

Bij ons bent u aan het juiste adres voor geboorte-, huwelijks-, jubileum- en gelegenheidskaarten. We hebben een zeer grote collectie kaarten in alle stijlen. Deze kunt u bij ons komen bekijken of thuis, op uw gemak als u wilt. U kunt een deel van ons assortiment kaarten ook bekijken via

Als u een keuze gemaakt heeft uit de kaarten noteer dan de naam van de uitgever en de nummercode van de kaart. Bij ons in de voorbeeldboeken zit een prijslijst voor de kaarten en de prijs voor het eenzijdig bedrukken in zwart.
Kaart gevonden, dan kunt u gaan nadenken over de tekst. Komt u er niet uit, dan helpen wij u graag. We maken vervolgens een drukproef, is deze akkoord, dan gaan we drukken. De enveloppen kunt u al eerder komen halen om alvast te schrijven.

Tip om de enveloppen mee te schrijven: gebruik een gelpen in bijpassende kleur - dat maakt een erg verzorgde indruk - vraag ernaar in onze winkel!

Indien u de enveloppen niet met hand wilt beschrijven, maar gebruik wilt maken van prints dan hebben wij daarvoor speciale transparante etiketten in huis die erg mooi uitkomen op gekleurde enveloppen.

Meer informatie nodig?

Heeft u specifieke vragen of wilt u een offerte aanvragen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Quantore