Stempels in alle soorten en maten

Met betrekking tot het vervaardigen van stempels hebben wij het voordeel te kunnen beschikken over een eigen ontwerpstudio welke een belangrijk hulpmiddel is bij het maken van een bedrijfsstempel welke voorzien is van uw huisstijl of bedrijfslogo.

Een stempel maken is meestal maatwerk. De mogelijkheden zijn groot. Aan de hand van uw wensen kunnen wij bepalen welk type montuur het meest geschikt is. Wij houden hierbij de volgende aandachtspunten in gedachten:

  • Het te bestempelen materiaal
  • De soort inkt die moet worden gebruikt
  • Frequentie van stempelgebruik
  • Plaats van gebruik
  • Handzaamheid van het stempel

Enkele voorbeelden; handstempel, automaatstempel (tuimel of kunstof compact model), zelfinktende stempel, tekst/datumstempel, datumstempel, nummerstempel, nummerator, zelfmaakstempel (met losse letters/cijfers), preegstempel.

Inkten
Iedere toepassing vraagt om een eigen inkt soort, wij hebben standaardinkt, UV-inkt, linneninkt, wolinkt, documentinkt, plasticinkt, frankeermachineinkt, nummeroteurinkt, kaasstempelinkt, levensmiddeleninkt, chroominkt.

Beveiligen en preventie
Ook voor oplossingen in de beveiligings-sfeer of preventie van fraude kunnen wij hulpmiddelen bieden zoals blinddruk stempel, slagstempel, lakstempel, plombeertang en blikjestang, perforatieplaatjes, controletang voor beveiliging/preventie middels het knippen van een gat/speciaal teken in een waardebon, abonnement, lidmaatschapskaart, toegangskaart, bezoekerskaart, passantenkaart, deelname- inschrijvingskaart etc.

Golfbal stempel
Dit is een speciale stempel voor het stempelen van uw golfballen! U raakt uw eigen ballen niet meer kwijt middels een eigen merkteken of naam op uw golfballen. Origineel cadeau idee!

Geschenkartikelen
Een preeg- of reliëfstempel kan erg goed gebruikt worden als exclusief relatiegeschenk met een grote attentiewaarde. Het is een gewild geschenkartikel. Een ieder vindt het leuk om te stempelen en doet dit graag.

Golfbalstempel en Preegstempel

Pictogrammen en badges met uw bedrijfsnaam of logo behoren ook tot ons produkt aanbod.

Vervaardigen van drukwerk
Naast het vervaardigen van handels- en familiedrukwerk (zie drukkerij op onze site) verzorgen wij ook het bedrukken van reclamepennen, stempels, badges en agenda's.

Openingstijden winkel:

Maandag
13.00 - 17.00 uur

Dinsdag t/m zaterdag
9.30 - 17.00 uur

Quantore